Top Ad

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

My Remington 11-87 auto loader is not ejecting . I am using 3" Remington copper solid slugs. The gun is well taken care of, abou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ross McClintock
    replied
    Replace the O-Ring

    Leave a comment:


  • bunky48
    replied
    answer to RES1956...the gun fails to eject once extracted. the bolt short cycles- not locked to the rear.

    Leave a comment:


  • RES1956
    replied
    Clarify please: is the gun not extracting from the chamber the spent hull or does it fail to eject once it is extracted? Does the bolt short cycle or is it locked all the way to the rear? Could be a lot of things but the good news is that most are simple fixes once properly diagnosed.

    Leave a comment:


  • JRE716
    replied
    Like Treestand said, Try 2 3/4 in shells, I had this problem a few years ago with 3in shells

    Leave a comment:


  • Kiko Guam
    replied
    If the bolt cycles look at the ejector latch as that may not be latching onto the spent shell. Cleaning the gas ports may also help solve the problem.

    Leave a comment:


  • Kiko Guam
    replied
    If the bolt cycles look at the ejector latch as that may not be latching onto the spent shell. Cleaning the gas ports may also help solve the problem.

    Leave a comment:


  • Treestand
    replied
    JMO~~ Before you go crazzy try a 2.3/4" Slug if still the Same, Clean the Gas Return Port and change the O'Rings.

    Leave a comment:


  • Gary Devine
    replied
    Bunky 48,
    When I submit a question or a comment and it does not appear, I move on elsewhere into the website.
    I then return after five minutes later and your submitted item does appear. The five minute rule works every time after you click on the submit button.
    Good Luck!

    Leave a comment:


  • Pray- hunt-work
    replied
    How about won't eject low brass? Same thing with the ring and a cleaning?

    Leave a comment:


  • Live4Bowhunting
    replied
    Change your "O"rings and give it a good cleaning again.

    Leave a comment:


  • My Remington 11-87 auto loader is not ejecting . I am using 3" Remington copper solid slugs. The gun is well taken care of, abou

    My Remington 11-87 auto loader is not ejecting . I am using 3" Remington copper solid slugs. The gun is well taken care of, about 10 years old. Lightly used. Ideas as to cause and fix. ?

Welcome!

Collapse

Welcome to Field and Streams's Answers section. Here you will find hunting, fishing, and survival tips from the editors of Field and Stream, as well as recommendations from readers like yourself.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ for information on posting and navigating the forums.

And don't forget to check out the latest reviews on guns and outdoor gear on fieldandstream.com.

Right Rail 1

Collapse

Top Active Users

Collapse

There are no top active users.

Right Rail 2

Collapse

Latest Topics

Collapse

Right Rail 3

Collapse

Footer Ad

Collapse
Working...
X